2015. március 10., kedd

Műszempilla- Umelé riasy


Sok lánynak gondot okoz a műszempilla felragasztása. Nagyon tetszik, nagyon szép, de mégsem merik kipróbálni. Nyugi, csajok! Ez csak gyakorlat kérdése. Mindent meg lehet tanulni, még ezt is! Ha elsőre nem sikerül, ne csüggedjetek! Szerintem mindenki így van /volt ezzel. Belejöttök, mint kiskutya az ugatásba! És aztán már nincs határ, jöhet a csábítás természetesen hatalmas pillákkal! ;)
Fontos, hogy a szempilláink
védelme érdekében ennek a célnak megfelelő ragasztót használjunk. Általában a műtincsekhez kapott ragasztók nem elég erősek. De szinte minden drogériában kapható műszempilla ragasztó.
Választékuk igen nagy. Találunk tincses vagy soros, esetleg normál vagy extrém hosszú pillákat. De van toll, lepkeszárnyas, színes, csillogós pilla is.
Ami fontos műszempilla használatokor, hogy semmi esetre sem feküdjünk le kisminkelve. Mielőtt aludni mennénk, szedjük le a megszáradt ragasztót, hiszen ettől a szempilláink könnyen töredezetté válnak, de rosszabb esetben ki is hullhatnak.

Találtam egy jó kis videót, amely segítségként szolgálhat! :)
Našla som super video, ako pomôcku! :)


Veľa dievčat má problém s umelými riasami, ako ich nalepiť, aby sme mali krásne oči. Veľmi sa im páči, ale majú strach to vyskúšať. Kľud, baby! To je iba prax!  Naučíte sa! To neznamená nič ,keď sa vám to nepodarí na prvýkrát. Podľa mňa všetci sme boli s tým tak isto. Naučíte sa, a potom už nebudete mať problémy, iba sa budete tešiť z krásnych dlhých rias!
Dôležité je, aby sme používali len také lepidlo, ktoré slúži na nalepenie umelých rias!!!
Obvykle lepidlá, ktoré dostaneme k riasam sú nekvalitné a slabé.  Mali by sme kúpiť kvalitné, nájdeme ho v akejkoľvek drogérií. 
Poznáme veľa druhov umelých mihalníc. Napríklad husté, dlhé, prirodzené, prekrížené, farebné, trblietavé a samostatné trsy umelých mihalníc. 
Tiež dôležité je, aby sme nešli spať v umelých riasach. Musíme mihalnice a make-up odstrániť! 
Van különbség, nem? :D
Je tam rozdiel, však? :D
Schwarzkopf Essential Looks  Budapest 2011
Éééééés aki a fotózást felügyelte, Joe! :D
A ten, kto dáva pozor na fotenie, Joe! :D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése