2015. január 5., hétfő

Regno | Sterbinszky

Backstage, with Sterbinszky! :))

Először is egészségben, szépségben és sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok Nektek! :)

 Mi Szentkirályon a Regno clubban (https://www.facebook.com/regnoclub) egy fergeteges bulival indítottuk szombaton a 2015-ös évet. Sztárvendégünk DJ Sterbinszky(https://www.facebook.com/sterbinszky) volt, aki felejthetetlenné varázsolta az estét. Bevallom őszintén eddig még nem jutottam el egyik bulijára sem,.... de így utólag azt kell, hogy mondjam: SAJNOS!!! Fantasztikus hangulatot képes csinálni. Te pedig csak táncolsz, tombolsz, tapsolsz, sikítasz, egyszerűen nem bírsz leállni. Ha stresszoldóra lenne szükségetek, akkor bulizzátok ki magatokat rendesen. A stressz oldásának ez az egyik gyógymódja!



Én személy szerint hajnali 2-ig dolgoztam, szerencsére így is sikerült buliznom egy keveset. Szörnyű érzés dolgoznod úgy, hogy a barátaid a táncparketten ropják. Mindig arra gondolok, hogy eljön az én időm is. :D

VIDEO: https://www.facebook.com/video.php?v=1549653445275909&set=vb.1534425716798682&type=2&theater

Prajem Vám všetko krásne do Nového roka! :)

Nás zastihol Nový rok v Králi v Regno clube(https://www.facebook.com/regnoclub), Bola úžasná party s neskutočnou atmosférou, vďaka DJ Sterbinszkymu (https://www.facebook.com/sterbinszky). Ešte nikdy som nebola na jeho party, ale teraz si  musím priznať, že škoda! Je strašne dobrý DJ a urobí fantastickú náladu všetkým. A ty iba tancuješ, tlieskaš, kričíš a nemôžeš sa zastaviť. Proti stresu je najlepšie ísť na diskotéku!!! Super liek, aby si bola spokojná a šťastná.


Ja som pracovala do druhej, ale potom som tancovala. Zlý pocit pracovať, a pozerať na svojich kamošov ako tancujú na parkete. Stále myslím na to, že príde aj môj čas.  :D

Juhuu, és ezt kaptam! *.*
Dostala som náramok! *.*


4 megjegyzés:

  1. Huuu, most nagyon irigyellek! Backstage, meg minden... :D

    VálaszTörlés
  2. Naaaagyon jó buli volt! :D *.*

    VálaszTörlés
  3. Szia! :) Tetszik nagyon a blogod, külön figyelemreméltó, hogy szlovákul és magyarul is leírod a gondolataidat. Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Olyan jó ilyen kommentet olvasni! :) Nagyon szépen köszönöm! :)

      Törlés